1 Kasım 2012 Perşembe

Oje Sürmenin Püf Noktaları

kırmızı, turkuaz, sarı, turuncu, siyah, lacivert… Son dönemlerin oje trendlerinde her renk var! Siz de trendi tırnaklarınızda taşımak istiyorsanız; birkaç küçük noktaya dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

 

Oje sürmeyi seviyor ancak kurumasını beklemek için çok vakit harcıyorsanız ya da ojeler tırnak uçlarından hemen çıkıyorsa; oje sürmenin püf noktalarını mutlaka okumalısınız.

 

Çok kalın sürülen ojenin kuruması zaman alır. Bu yüzden ojenin fırçasını tırnağınıza sürerken mümkün olduğu kadar az oje bulunmasına dikkat edin.

 

Ojeyi önce tırnağınızın ortasına sonra iki kenarına uygulayın.

 

Ojeyi iki kat sürecekseniz; öncelikle birinci katın kuruması için bekleyin.

 

Tırnak kenarlarından taşan ojeyi temizlemek için kulak temizleyicisini asetona batırın ya törpünüzün ucundan yararlanın.

 

Bu sezon koyu renkler moda olduğu için, koyu renk oje sürmeden önce tırnağına bir kat parlatıcı uygulayın. Böylece ojenizi temizledikten sonra tırnaklarınızda ojenin koyu renkleri kalmayacaktır.

 

Ojenin kalıcı olmasında en önemli etken ojenin kalitesidir. Ucuz ojeler tırnak yapınıza zarar vermekle birlikte sürüldükten sonra kısa süre sonra tırnak uçlarından silinmeye başlar. Hem sağlığınız hem bakımınız için güvenilir markaların ojelerini tercih edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder