1 Kasım 2012 Perşembe

Pratik Güzellik Önerileri

Güzelleşmek ya da bakım yapmak için fazla para ve zaman harcamanıza gerek yok! Makyaj temizleme, saç bakımı için bir çok ekonomik yöntem vardır.

Pratik güzellik önerileriyle güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.

Makyaj temizlemek için mutlaka tonik almanıza gerek yok. Sadece bir adet taze limon en etkili makyaj temizleyicisidir. Üstelik cildinizdeki siyah noktaların giderilmesine de yardımcı olur.

İnce çorabınız kaçmış olabilir ama bu atacağınız anlamına gelmez. Saçlarınıza zarar vermeyecek bir saç lastiği yapabilirsiniz. İnce çorabın bacak kısımlarından 5 cm genişliğinde kesitler çıkarın ve saç tokası olarak kullanın. Kesinlikle paket lastiği gibi saçlarınızı koparmayacaktır.

Saç spreyi saçınızın şeklini sabitlemeye yarar ve bunu herkes bilir. Peki, ince çorabınızı saç spreyiyle koruyabileceğinizi biliyor muydunuz? İnce çorabı giymeden önce yukardan aşağı doğru hafifçe saç spreyi sıkın ve kaçmasını önleyin.

Küpenizin arkasındaki tutacak kaybolmuş olabilir ki olması muhtemeldir. Kalemlerin arkasındaki silgiyi çıkarıp küpenin arkasına takın. Sabitlenmesini sağlayacaktır.

Dolgun ve pürüzsüz dudaklara sahip olmak ister misiniz? O halde dişlerinizi her fırçaladığınızda dudaklarınızı da fırçalayın. Böylece dudak üzerindeki ölü derileri arındırmış olursunuz.

Güneş altında saçlarınızı korumak ve bakım yapmak istiyorsanız zeytinyağı kullanın. Saç diplerine ve uçlarına sürdüğünüz yağ güneş altında ısınacak ve daha derinlere nufüz edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder