19 Kasım 2012 Pazartesi

Elbise Seçimi Nasıl Olmalı?

Elbise Seçimi Nasıl Olmalı?

Hoşlandığınız erkekten akşam yemeği daveti geldiğinde, ilk olarak ne giyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Yakın arkadaşınız evlenirken, yine aklınızda ne giysem sorusu mu var? Peki, benim de size bir önerim var!


 

 

Zamansız modanın simgesi haline gelmiş siyah elbise; nikâh, düğün, toplantı, gece gezmeleri, ilk buluşmalar, iş yemekleri yani neredeyse her ortama uyum sağlayacak, sizi şık gösterecek parçadır. Bildiğiniz gibi siyah her renkle uyum sağlar; kendisiyle bile! Tepeden tırnağa kırmızı giyinen bir kadını rüküş bulabiliriz ama tepeden tırnağa siyah giyinmiş bir kadın; kesinlikle asil bir görüntü sergiler!
 


Peki, elbise seçimi nasıl olmalıdır? En temel hedefiniz; vücudunuzun en güzel yerlerini öne çıkaracak, beğenmediğiniz bölgeleri gizleyecek modele sahip elbise bulmaktır. Göğüslerinizi beğeniyorsanız; o bölgeyi vurgulayacak, kalçalarınızı fazla geniş buluyorsanız; ince gösterecek elbise modelleri tercih etmelisiniz. Kollarınız kalınsa; yarım ya da uzun kollu elbiseler giymeli, beliniz genişse kalın bir kemerle illüzyon yaratmalısınız.
 


Peki, elbiselerin içinde nasıl güzel görüneceksiniz? Özellikle düğünlere katıldığımda dikkatimi çeken bir durum var: kadın saçına, makyajına, elbisesine, ayakkabısına ve aksesuarına müthiş özen göstermiş ama göbek, bel çevresi ya da kalçalarındaki fazlalıklar ilk bakışta göze çarpıyor. Elbette, hiç kimse mankenler gibi zayıf olmak zorunda değil ama sahip olduğumuz bedenimize iyi bakmalı, en güzel halini göstermeliyiz. Peki, bunu nasıl yapacağız? Vücut korsesi giyerek! Korse, hem vücudunuzdaki fazlalıkları gizler, hem de vücudunuzu forma sokar. Bu sayede hangi renk elbise giyerseniz giyin, ne kadar fazla kilonuz olursa olsun; elbisenin için muhteşem görünebilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder