12 Kasım 2012 Pazartesi

Bol Paça Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?

Günlük hayatta, gece gezmelerinde, ofis ortamında tercih edilecek kadar çok yönlü bol paça pantolonlar; doğru parçalarla bir araya geldiğinde vücudunuzun harika görünmesini sağlar.


 

 

Bol paça pantolon satın alınırken vücut ölçünüzü göz önünde bulundurarak seçim yapmanız gerekir. Basen ve kalçalarınızı gizlemek, olduğundan daha ince görünmesini istiyorsanız; yeni sezonun trendi parçası bol paça pantolonlar tam size göre! Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise dolgu topuk, platform topuk, ince topuk gibi kendinizi hangi topuklu ayakkabıyla rahat hissediyorsanız; bol paça pantolonla birlikte giymeniz gerektiğidir.
 


Bacak boyunuzu daha uzun göstermek; ilk bakışta boyunuzu uzun göstermekle birlikte kalça ve basenlerinizin de vücudunuzla orantılı görünmesini sağlar. Yüksek bel, bol paçalı pantolonları; yüksek topuklu ayakkabılarla birlikte giyerek istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

 

Bol paça pantolonları kombinlerken, üst seçiminde vücudunuza tamamen oturan bluz ya da kazaklar; hafif bol kesimli gömlekler tercih edebilirsiniz. Ayrıca, pantolonların üzerine dar, sade bir bluz giyip bele oturan blazer ceketlerle de tamamlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder