16 Ekim 2012 Salı

Tuba Benian Defile Davetiye Yarışması

Tuba Benian Defile Davetiye Yarışması

 

Moda tasarımının yeni seslerinden Tuba Benian, profesyonel olarak yaptığı binicilik sporundan aldığı ilhamı, bir diğer tutkusu modaya taşımış. Atlara olan tutkusu ve yarışmalarda aldığı derecelerin kendisine verdiği fikirle Benian, ‘Neden biniciler bu sporu yaparken tasarım ürünler giyemiyor?’ diye düşünmüş. Binici giysileri hakkında yaptığı araştırmanın ardından hayata geçirdiği koleksiyonundaki ürünlerin rahatlığını, bizzat kendisi at binerek test etmiş. Tasarımcı kullandığı koton, ipek saten ve kadife kumaşlarla rahatlığı ve şıklığı bir araya getirmiş.

Kişiye özel hazır giyim ve haute couture koleksiyonlarını ‘Tuba Benian’ markasıyla, Nişantaşı'ndaki showroom'un da satışa sunan tasarımcı, moda dünyasında büyümeye devam ediyor. Yeni sezonda İstanbul Fashion Week'te koleksiyonunu Karma 3 kapsamında sunacak olan Tuba Benian'ın podyumunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

SORU:
Tuba Benian'ın İstanbul Fashion Week'te 13 Ekim 2012 tarihinde saat 11.00’de Karma3 defilesi kapsamında sunmaya hazırladığı koleksiyonun adı nedir?

Katılım Koşulları;
Takipçilerimizden saat 15.30 itibariyle üst kısımda yer alan haber içindeki soruya doğru, yazım yanlışsız ve eksiksiz cevap veren 1. ve 5. kişiler bir kişilik Tuba Benian defile davetiyesi kazanma hakkına sahip olacaktır!.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder