16 Ekim 2012 Salı

Doutzen Kroes - Sensation Partisi İçin İstanbul'da

Doutzen Kroes - Sensation Partisi İçin İstanbul'da

 

House müziğin görsellik, akrobasi, sahne şovu, tiyatro ve koreografiyle buluştuğu benzersiz bir kapalı mekan dans etkinliği olan Sensation 13 Ekim 2012 Cumartesi günü Wicked Wonderland temasıyla Ataköy Atletizm Arena'da! Eğlencenin başkenti Amsterdam'da 2000 yılından beri düzenlenen, 4 yıl üst üste ”Dünyanın En İyi Etkinliği“ ödülünü alan dünya üzerindeki tek etkinlik olan Sensation 13 Ekim Cumartesi gecesi Ataköy Atletizm Arena’yı herkesin beyaz giydiği dev bir gece kulübüne dönüştürecek!

13 Ekim günü gerçekleşecek Sensation organizasyonunda dünyaca ünlü DJler, dansçılar ve bir çok sahne sanatçısı katılacak. Dünya çapında görkemli bir organizasyona dönüşen partinin yıldız isimlerinden biri de hiç kuşkusuz Victoria Secret podyumunun en gözde modellerinden Doutzen Kroes olacak!

Bu ziyaretinde aynı zamanda Türkiye’de Vogue Türkiye kapak çekimi için de yer alacak olan Hollandalı süper model, Victoria’s Secret meleği Doutzen Kroes; Gucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Escada, Dolce & Gabbana, Valentino ve Versace gibi dünyaca ünlü markaların yüzü olarak da tanınıyor . Her fırsatta yeniden Türkiye’ye gelmek istediğini belirten Kroes, bu İstanbul ziyaretinde eşinin de DJlik yapacağı Sensation partisine OneColony özel davetlisi olarak katılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder