11 Ekim 2012 Perşembe

Moda Dünyasının Devleri:

Onlar moda camiasında tasarımlarıyla dünyada nam salmış isimler…

Valentino: 45 yıllık deneyimiyle İtalya’nın dünyaca meşhur modacısı Valentino, birçok ünlü ismi giydiriyor. 5 Aralık’ta yayın hayatına başlayan valentino-garavani-archives.org adresi üzerinden sanal olarak gezilebilecek müze ile bir ilke imza atan Valentino müzesiyle 3D olarak moda sergisine davetli olabiliyorsunuz.

 

 

 

 

 

 

 





Alexander McQueen: 1996-2003 yılları arasında dört kez “Yılın İngiliz modacısı” ödülünü alan McQueen modanın dev isimleri arasına adını yazdı. Yakın bir zamanda vefat eden McQueen, Prens Charles da dahil olmak üzere sayısız ünlü ismin tercihi oldu. Kariyerinin dönüm noktasını ise, John Galliano’dan sonra Givenchy’nin baş tasarımcısı olmasıyla gerçekleşti.

 

 

 

 

 

 






 

Stella Mc Cartney: Son olarak Kate Winslet’ın giydiği elbiseyle adından bahsettiren İngiliz modacının tarzı oldukça kadınsı ve zarif.

 

 

 

 

 

 

 

 






Agatha Ruiz De La Prada: İspanya’nın ünlü modacısı Prada, kıyafetlerinden çantalarına kadar geniş bir hayran kitlesine sahip.

 

 

 

 

 

 

 

 






Collette Dinnigan: Avustralya’nın ünlü modasıcı Dinnigan’ın özel tasarımları Harvey Nichols’da…

 

 

 

 

 

 






Christian Dior: Erkek ve kadın giyiminin yanısıra kozmetik modasına da yön veren Dior’un ürünleri Türkiye’de ve dünyada oldukça rağbet görüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 






Donna Karan: Ünlü moda markalarından biri olan Donna Karan, kıyafetten kozmetik ürününe kadar geniş bir yelpazede ürün veriyor.

 

 

 

 

 

 

 






Coco Chanel: Sadece moda dünyasında değil bir sinema karakteri olarak da fenomen olan Chanel, ilk dükkanını şapka üzerine açtı. Daha erkeksi duran feminenliği ortaya çıkartan Chanel dünyada bir kült halini aldı.

 

 

 

 

 

 

 






Jean – Charles de Castelbajac: JC/DC olarak da bilinen Casablanca’lı modacı Castelbajac’nın sıradışı tasarımlara imza attığını moda meraklıları bilir. Kıyafetlerin yanısıra mobilya tasarımları da yapan Castelbajac’ın müşterileri arasında Madonna, Katy Perry gibi isimler yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder