15 Ekim 2012 Pazartesi

İstanbul Fashion Week bugün itibariyle Karma1 defileleriyle başladı!..

İstanbul Fashion Week Karma1 Defilesi
 

 

Nihan Peker Beyazlık Raporu koleksiyonuyla İstanbul Fashion Week'in açılışını yaptı. Didem Soydan'ın podyumunda yürüdüğü defile pudra ve beyaz ağırlıklı sunumuyla yaz sezonuna hazır! Kırmızı tonlarıyla başlayan defile, saflığın arandığı bir teması olduğu için gittikçe açılan ve beyaza ulaşan renklerle son buluyor.Tüm koleksiyonlarında, hep biri diğerinin devamı olan bu tasarımlarda yalın veminimal bir stil görülüyor. Nihan Peker yeni koleksiyonunda kumaş dokularıyla oynayarak şaşırtıcı gelecek dokular oluşturuyor.Ağırlıklı olarak gömlek ve eteklerle kombinlenmiş parçaları koleksiyonun ana öğeleri olarak görülüyor.

Nihan Peker'in ardından Songül Cabacı PERSONA adlı koleksiyonuyla podyuma çıktı. Defile podyumunda beyaz, su yeşili ve limon rengini izlediğimiz Cabacı koleksiyonu izleyicilerden yoğun alkış aldı.Şenay Akay'ın da yer aldığı defilede beyazın yoğunluğu görülüyor.Avangart ve şık bir tarzı olan Songül Cabacı'nın İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonu izohips harita görüntülerini bizlere anımsatıyor.Parçaların üzerlerine üstü üste yerleştirilmiş geometrik biçimler izohipslerdeki eş yükselti eğrilerine atıfta bulunuyor.Ağırlıklı olarak ceket-pantolon kombinlerinden oluşan koleksiyon şık ve farklı olmak isteyen çalışan kadınlara da bir tercih olarak sunuluyor.

Karma 1 podyumunun son ismi Fashion Week kapsamında ilk defa defile yapan Ayhan Yetgin oldu. Ölüm Çizgisi koleksiyonuyla beğeni toplayan Yetgin, gelecek vad eden tasarımcılar arasında gösteriliyor.Didem Soydan'ında podyumda boy gösterdiği koleksiyonda renkler siyah,gri,beyaz ve sarı olarak gözümüze çarpıyor.Fütüristik detayların göze çarptığı koleksiyonda materyal olarak demir ve vidanın kullanıldığı görülüyor.Jean louvis,ödemiş ipeği ve derinin kullanıldığı koleksiyonun avangart tarzı çok beğeniliyor.Bayanların güçlü duruşunu temsil eden koleksiyonda ceket görünümlü tulumlar,pantolonlar,bluzlar,demir çerçeveli çantalar ve platform topuklu ayakkabılar büyük ilgi odağı oluyor ve takipçileri tarafından çlok beğeniliyor.

  

 


Modazon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder