15 Ekim 2012 Pazartesi

Tamara Ecclestone ve Jessica Stam Atıl Kutoğlu Podyumunda

Tamara Ecclestone ve Jessica Stam Atıl Kutoğlu Podyumunda

 

Atıl Kutoğlu'yla Avusturya'da 'Next Topmodel' adlı bir yarışma programında jüri üyeliği yapan Ecclestone podyuma çıkma karşılığında dostundan herhangi bir ücret almayacak.

Kutoğlu defilesinin bir diğer ağır topu da Kanadalı top model Jessica Stam olacak. Ecclestone ile New York'ta bir partiden tanışan Kutoğlu "Ben onu sadece konuk olarak davet ettim. Podyuma çıkar mısın demeye cesaret edemedim. Çıkmayı kendisi istedi. Çok mutlu oldum. Defilede açılışı o yapacak" diyerek bir de açıklama yaptı. Bu yıl İstanbul Fashion Week kapsamında podyumunda ünlü kadınları göreceğimiz Atıl Kutoğlu, gelecek sezonlarda da ünlü isimlerin podyumlarında yürüyeceğinin ipuçlarını veriyor. 

Geçtiğimiz yıllarda özellikle Damat-Tween'in getirdiği ünlü yüzlerle öne çıkan IFW'de Atıl Kutoğlu da getirdiği ünlülerle adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Damat-Tween, defilesi için 2011 yılında Irina Shayk ve ünlü striptizci Dita Von Teese'i getirirken Atıl Kutoğlu da Michael Jackson'ın ağabeyi Jermaine Jackson'ın katılımıyla erkek koleksiyonunu tanıtmıştı. Matt Dillon'da yine 2011'de Damat'ın konuğu olarak İstanbul'a gelmişti. Bu yıl ilk IFW'de Mick Jagger'ın kızı Elizabeth Jagger'ı ve Alman Top Model Fransizco Kruppe'yi getiren Atıl Kutuoğlu, kurduğu dostluklar sayesinde bu yüzlere para ödemiyor. Defilede giydikleri elbiseleri hediye ediyor. Yine bu yıl ilk IFW'nin en önemli konuklarından birisi de ADL/Cengiz Abazoğlu defilesi için gelen Ana Beatriz Barros olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder