4 Aralık 2012 Salı

Vücut Tipine Göre Giyinmek

Vücut Tipine Göre Giyinmek

Bacaklarımızı daha uzun göstermek istiyoruz, göbek ve bel çevremizdeki fazlalıkları gizlemek istiyoruz, basenlerimizi daha ince göstermek istiyoruz; acaba çok şey mi istiyoruz?


 

 

Yıllardır “kadınlar ne ister?” diye soruluyor, bir tanesine cevap vereyim: vücudumuzun güzelliklerini öne çıkarıp, beğenmediğimiz bölgeleri gizleyecek şekilde giyinmek istiyoruz. Peki, bunun bir sırrı var mı? Elbette var!
 


Cem Yılmaz ne demişti? “Eğitim şart!” O halde güzel, şık ve vücut tipine uygun giyinmenin de eğitimini alabiliriz. Peki, nereden? Kurucularını pek sevdiğim, iş kalitelerine güvendiğim Yeni Yeti’den! Kadınları düşünen  Yeni Yeti; vücut tipine uygun giyinmek için şahane bir eğitim organize ediyor.
 


Yeni Eğitim İçeriği;
 


Katılımcılarla birebir uygulamalı ve anlatımlı doğru giyinme kuralları ve sizin için doğru alışveriş rotaları hakkında bilgi…  Dolabınızdaki mevcut parçaları doğru şekilde kullanmanız için pratik öneriler ve her kadının dolabında bulunması gereken parçalardan örnekler…
 


Eğitime Neden Katılmalıyım?
 


Yeni Yeti eğitimlerini hep yeni bir şeyler öğrenmek hem de sizinle aynı ilgi alanına sahip insanlarla tanışmak olarak değerlendirebilirsiniz. Belki de gelecekteki patronunuz, gelecekteki en yakın iş arkadaşınız da Yeni Yeti eğitim mekânındadır, kim bilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder