25 Aralık 2012 Salı

Genç Gösteren Makyaj Sırları

Genç Gösteren Makyaj Sırları
Bazen yanlış rimel, bazen sadece bir çizgi, bütün görüntünüzü makyajınızla değiştirebilirsiniz. Genç gösteren makyaj sırlarını öğrenmek ister misiniz?


genc-gosteren-makyaj-sirlari-2

 



Daha iyi bir taban
 


Kuru cilt sürülen malzemeyi emmez. Yüzde daha donuk bir tabaka bırakır. Kadınlar genelde cilt tonlarından 2 ton koyu kapatıcı kullanırlar. Ancak soluk gölgeler beyaz veya gri renge dönen noktalar oluşur.
 


İşin sırrı doğal görünen cilt tonunu yakalamaktır. Cilt kuru ise önce nemlendirici bir astar uygulamak gerekir.


Sonra pürüzsüz bir görünüm için nemli bir süngerle kapatıcı yayılır. Cilt tonuyla eşleşen bir kapatıcı her zaman genç gösterir.

 

 

 



Allık
 


Eğer koyu renk bir allık kullanırsanız ve ileri geri hareketle sürerseniz, doğal olmayan bir hat oluşturursunuz ve olduğunuzdan daha yaşlı gösterirsiniz.
 


Pembe parıltılı, opak, şeftali tonlarında ve cilt renginize uygun bir allık seçin. Toz allıklar karıştırmak için daha uygundur.


Şeffaf pudra ile karıştırın. Ancak elbette bu bir tercih meselesidir. Siz koyu allık seviyor olabilirsiniz.

 

Yumuşak gözler
 


Mat gölgeler, gözlerinizin yorgun görünmesine sebep olur. Pek çok kadın göz çizgilerini kirpik dışına doğru uzatır ve koyu boyar. Böylece daha sert ve yaşlı bir bakış ortaya çıkar. Ayrıca bu alanda yapılan her hareket, cildin yıpranmasına neden olur.
 


Koyu renk yerine allığınızın birkaç ton koyusu veya benzeri tonlarda göz farınızı, tıpkı eyeliner gibi kullanın. Göz kapağınıza ve alt kenara farla gölge yapın. Çizginizi bu farla çekin.


Şampanya, kahverengi tabanlı gri, pembemsi bronz renkleri kullanabilirsiniz.

 



Doğal dolgun dudaklar
 


Eğer dudak çevresini kalemler çerçevelerseniz, dudak çevresindeki çizgileri de belirginleştirmiş olursunuz. Ayrıca koyu renk rujlar daha olgun gösterir.
 


Dudak kalemi kullanmadan, basit bir parlatıcı uygulaması kullanın.


Eğer kalem kullanmak zorundaysanız, dudağınızın renginde bir kalemle hat çekin. İçini yine açık kahveler, ten rengi ve şeftali gibi rujlarla doldururun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder