25 Eylül 2012 Salı

2012-2013 sonbahar kış sezonun en yeni parfümleri

Kokunuz sizin hakkınızda çok şeyi ele verir. Eğer siz de bu sezon, mevsime uygun, kendinizi yansıtan bir parfüm arayışı içine girdiyseniz, sizin için seçtiğimiz bu parfümlere mutlaka bir göz atmalısınız!

Reem Acra

Moda dünyasının önde gelen isimlerinden Reem Acra’nın parfümü kendi hikayesini yansıtıyormuş… Evinin kokusu olan amber, en sevdiği çiçek şakayık ve en sevdiği tatlar bergamot, armut, zencefil, portakal. Acra bu kombinasyona çok sevdiği patculi, amber, musk kokularını da ekleyerek bu hoş kokuyu yaratmış.Ünlü modacının merakla beklenen parfümü Ekim ayında sevenleriyle buluşacak!

 

 

Chanel Coco Noir

Chanel’den yine eşsiz bir koku! Coco Noir parfümünün üst notalarında bergamut, gül ve yasmin barındıran koku alt notalarda meşe ağacı ile vanilyayla buluşuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Givenchy Dahlia Noir

Givenchy’nin kreatif direktörü Riccardo Tisci’nin kokusu olmayan bir çiçekten ilham alarak yarattığı Dahlia Noir’ı, asil, feminen, duygusal ve çarpıcı bir koku olarak yorumluyor. Zambak, mimoza ve gül gibi çiçeksi notaların yer aldığı, tonka fasülyesiyle kombine edilen, sandal ağacı ve paçuli gibi odunsu kokularla zenginleştirilen  Dahlia Noir’ın yüzü ise Mariacarla Buscono.

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder